Tema Zelim da zaboravim sastav za srednje skole

Sastav na temu Zelim da zaboravim za srenju skolu. Iskoristite ovaj sastav za bilo koji razred srednje skole.

Zelim da zaboravim

Svi mi imamo neki dogadjaj u zivotu koji zelimo da zaboravimo. I najcesce, taj dogadjaj najcesce nije neko lepo iskustvo.

Tako isto i ja sama. Zelim da zaboravim taj nemili dogadjaj, koji nije potresa samo mene vec i sve druge ljude koju su culi tu strasnu vest. Iz dana u dan se povecava nasilje nad zivotinjama i kulminiralo je napadom na psa lutalicu koji je moga kobno da se zavrsi po nesretnu zivotinju. Ljudi lece svoje frustracije zadobijene na poslu ili kuci i najcesce ih lece na slabijim bicima jer one ne mogu da im se suprotstave.


Neduzno kuce lutalica, bilo je kaznjeno od strane nepoznate osobe secenjem sapica i ostavljanjem na napustenom mestu kako bi jadna zivotinja u mukama umrla. Putem medija oglasila su se razna drustva za zastitu zivotinja koja su na srecu i uspela da spase psa lutalicu. Koliko god da je ovaj dogadjaj ruzan sam po sebi ja jedino zelim da ga zaboravim zbog toga sto me podseca na to da smo grad i zemlja u kojoj odrastaju buduce ubice i manijaci. Tesko je prihvatiti ideju da neko ko je u stanju povrediti nevinu zivotinju, da ce sutra postati kompletna i normalana licnost.


Okruzuju nas monstrumi i ne treba ignorisati njihova zlodela u zavisnosti od toga nad kim su pocinjena, nego ih strogo treba sankcionisati i kaznjavati kako bi se izbegle vece nsrece u buducnosti.

2 thoughts on “Tema Zelim da zaboravim sastav za srednje skole

  1. hvala za i deju imali smo sastav da pisemo dobio sam 5 bas je tuzan sastav umalo nisam zaplakao jos jednom hvala

Leave a comment

Your email address will not be published.