Kako sam proveo letnji raspust

Sastav na temu Kako sam proveo letnji raspust. Ukoliko imate temu vezanu za letnji raspust iz srpskog jezika onda kod nas mozete naći najbolje sastave koji će vam se sigurni smo u to svideti. Ako imate neku zelju ili neki sastav koji vam je potreban samo nam recite naziv teme i mi ćemo se potruditi da vam u toku istog dana napišemo traženi sastav.

Kako sam proveo letnji raspust

Dugo čekani letnji raspust je došao i veliki planovi su počeli. Nakon Bog zna koliko godina i ja ću videti more koje sam toliko poželio. Onaj njegov opojni miris, žarko sunce i izležavanje na plaži.. Bio sam spreman.

Kao retko ko volim da putujem i koliko god put da traje nikad ne spavam jer volim sve da vidim, sva mesta kroz koje prolazim, sve građevine i divne pejzaže. Ipak najveće uzbuđenje u celom putu nailazi onda kada ugledam more.

Još od malih nogu brat i ja smo se uvek takmičili ko će prije primetiti more dok se približavamo konačnom odredištu, kući u kojoj ćemo provesti najleši dio našeg letnjeg raspusta. Poslednji put kad sam bio na moru moji roditelji su me retko kada puštali naveče samog jer sam bio još sasvim mali. Ove godine je bilo drugačije. Brzo sam na moru stekao nove prijatelje i skoro svo vreme sam provodio sa njima. Po danu smo se kupali, ronili i krišom gledali svako svoju letnju simpatiju. Jednoga dana sam izronio srebrni prsten i naravno kome drugo do njoj, mojoj simpatiji sam poklonio. Pogledi dodiri i prostor izmedju njenih prstiju koji je bio idealan za moje prste. To mi je bilo dovoljno. Kako sam proveo letnji rasput? Najlepše.

Kako ću provesti ovaj period posle letnjeg raspusta, to je pitanje koje mene muči.

2 thoughts on “Kako sam proveo letnji raspust

  1. Svake godine na raspustu ima neki interesantan dozivljaj, mada, cini mi se da ih leti ima vise, iz prostog razloga sto duze traje pa ima i vremena da se vise toga dogodi.

Leave a comment

Your email address will not be published.