Kako sam provela zimski raspust

Sastav tema Kako sam provela zimski raspust za srpski jezik. Nadam se da je i vama bio lep zimski raspust i da ce vam valjati ovaj pismeni rad za skolu.

Kako sam provela zimski raspust

Uprkos kalendaru i nasim decijim ocekivanjima sneg nas nije obradovao ovog zimskog raspusta. Kazu da ni na planinama nije bilo snega, ali meni to i nije neka uteha.

Ipak, lepo vreme nam je omogucilo da vise vremena provodimo van kuce sa drugarima. Dok mrak ne padne igrali smo se ispred zgrade, a ponekad zaboravljali da nije prolece.


Sve je vrilo od zivota ispred zgrade. Jedino je za vreme bozicnih praznika graja se utisavala. Kao i svake godine zimski raspust je period kada najvise jedem. Ove godine prvi put u zivotu sam primetila tragove tog jela na svom telu. Nadam se da cu brzo smrsati i vratiti kilazu kakvu sam imala prije zimskog raspusta.

Iako nisam mislila da cu pozelela sam skolu. Dotle je doslo da sam cak pozelela i nastavnike, ali vise od svega moje drugove koji su mi bas mnogo nedostajali tokom ove zime i zimskog raspusta.

Nekako se ne osecam potpuno bez svih tih ljudi koje volim a koje redje vidjam tokom raspusta. Ipak mogu reci da sam se lepo provela tokom ove pauze, a godilo mi je i da malo zaboravim knjigu, ipak osecam uzbudjenje jer cu videti sva ta draga lica opet.

One thought on “Kako sam provela zimski raspust

Leave a comment

Your email address will not be published.