Jedan moj nestasluk

Tema iz srpskog jezika Jedan moj nestasluk sastav koji vam najcesce moze zatrebati u osnovnoj skoli. Sigurno ce vam se svidjeti ovaj nas sastav.

Jedan moj nestasluk

Kao i sva deca i ja imam svoje trenutke kad sam nestasna, i smatram, da svako ko mi zameri takve stvari, ne razume decu i nikada i nece.

Moram priznati da vecina mojih nestasluka krene sasvim neplanirano i iz sasvim drugih razloga, koji u mojoj glavi izgledaju kao dobro delo. Ali kao sto i sami znamo, put do pakla je poplocan dobrim namerama, pa tako i vecina nestasluka koje ucinim , imaju sasvim nevinu zamisao u pocetku. Haos koji sam nazalost pocinila u svojoj kuci, proistekao je iz ideje da pripremim rucak dok majka ne dodje sa posla kako bih je iznenadila ali naravno i pomogla joj.


Sad i sami vec zakljucujete sta se desilo, a mozete videti da je sve bilo idealno zamisljeno i potpuno nevino u samom pocetku. Izvadila sam celo pile iz zamrzivaca i ne smatrajuci da treba da ga pro odledim, stavila sam ga u nepodmazanu tepsiju i ubacila u rernu na 250 stepeni. D ok se sve to lepo krckalo, ja sam sekla povrce za salatu i hleb kad je odjednom zazvonio telefon. Bila je to moja najbolja drugarica koja mi je javila da je upravo dobila malog psa koji je bio toliko sladak da je to odmah zahtevalo moje prisustvo. Otrcala sam brzinom svetlosti kod nje ne zakljucavsi kucu. Naravno, zaigrala sam se kod svoje prijateljice i potpuno zaboravila rucak koji se zapalio.


Srecna okolnost je ta sto sam otisla ne zakljucavsi kucu, pa su komsije prve pritekle u pomoc videvsi dim koji kulja iz kuhinjskog prozora. Prosla sam bez batina, valjda jer sam imala u samom pocetku dobru nameru.

7 thoughts on “Jedan moj nestasluk

  1. prelepa je tema taman je i mene pristala za skolsku temu tako da sam dobila 5 u svesci samo za to….. 🙂

  2. kullllllllllllllll tema za skolu taman prepisacu je jel mi mama uvek kaze kako ne satavljam sastave kako treva davidim sta ce reci za ovo hihihihihihihih

Leave a comment

Your email address will not be published.